ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Govern municipal i el conseller Vila desencallen l'assumpte econòmic pendent abans de tirar endavant amb les obres de l'Odèon
PUBLICAT Dijous, 20.11.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

visita al conseller Santi Vila - cedidaL'alcalde Jesús Marín i els regidors d'Urbanisme, Josep Mª Masvidal i de Cultura, Pere Xirau, s'han reunit amb el conseller Santi Vila per desencallar definitivament la subvenció que estem pendents de rebre i que s'ha de destinar a la recuperació de l'espai de l'Odèon i la plaça Colomer. Es tracta d'una partida de poc més de 80.000 euros que provenien Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en concret de l'Incasol, i que de moment no ens han arribat encara. L'Equip de Govern ha mantingut durant aquest temps, trobades amb tots els reponsables de la Generalitat que tenen responsabilitats en aquest assumpte i que també eren presents en aquesta darrera reunió i que són l'Incasol, Habitatge i Millora Urbana i el Departament d'Urbanisme de la Generalitat. El conseller Vila s'ha compromès a fer-nos l'aportació tant bon punt s'aprovin els pressupostos per al 2015.

El projecte de recuperació de l'Odèon com a recurs turístic es va aprovar l'any passat. Per tirar-lo endavant, comptem amb els recursos econòmics provinents d'una subvenció europea a través del FEDER, una subvenció de Patrimoni de la Generalitat i amb recursos propis de l'Ajuntament. Però també estava prevista una partida provinent de l'Incasol. Que ens arribés la subvenció del FEDER depenia d'assegurar-nos la resta d'aportacions econòmiques, ja que es tracta d'un projecte cofinançat. D'aquí l'objectiu de la trobada amb el conseller.

En concret, el cost total del projecte és de 305.650 euros, dels quals 20.000 € els aporta  l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat, 81.422 € el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i 51.400 l'Ajuntament corresponents a aquest pressupost de 2014. L'altra meitat, 152.825 euros corresponen a l'aportació europea del FEDER.

^