ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Càritas cedeix de nou un llit articulat pels usuaris dels Serveis Socials
PUBLICAT Dimarts, 14.10.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cessió llit Càrites - setembre 2014L'entitat Càritas Parroquial de Canet de Mar ha comprat un segon llit articulat, que s'afegeix al que ja va adquirir l'any 2011 i que va donar també perquè l'utilitzessin usuaris dels Serveis Socials de Canet.  Aquest llit s'ha pogut adquirir gràcies al donatiu d'un particular. La bona utilitat i demanda que ha tingut el primer llit cedit, ha fet que en aquesta ocasió els diners també hagin servit per al mateix objecte.

Aquest llit compta amb carro elevador com els que hi ha als hospitals. Podrà ser utilitzat per totes aquelles persones i/o famílies que tinguin necessitats especials, persones amb dependència, convalescència o malaltia i es deixarà en préstec sempre de manera temporal. La disponibilitat i l'ús el gestionen els Serveis Socials de l'Ajuntament de Canet de Mar, que és qui fa la valoració de la necessitat, la periodicitat, etc..

Càritas i Serveis Socials ja fa temps que col·laboren conjuntament en diferents projectes de manera molt positiva, essent un dels projectes més rellevants el Canet Aliments, que es porta a terme conjuntament amb Creu Roja.

Càritas agraeix l'ajut de totes les persones que, bé amb donatius, bé amb voluntariat o participació, ajuden a fer possible la seva tasca. Actualment aquesta entitat també està portant a  terme  projectes com:  el  rober, la campanya de Nadal, lliurament semestral de roba a SOS Àfrica i quinzenalment a Roba Amiga.

^