ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'inaugura a Barcelona l'exposició sobre el Canet Rock
Dimarts 3 de juny
PUBLICAT Dilluns, 02.06.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

document Canet Rock - Arxiu municipalAquest dimarts, 3 de juny a les vuit del vespre tindrà lloc a l'antiga fàbrica Estrella DAMM, a Barcelona, la inauguració de l'exposició Canet Rock 1975-2014. De fet, l'exposició ja es pot veure des del dimarts passat, però serà aquest dimarts quan es farà l'acte oficial d'inauguració. L'acte comptarà amb artistes i personalitats del sector musical i també hi actuarà el grup de Canet Filippo Landini.

L'exposició Canet Rock 1975-2014, l'impulsa l'empresa Sun Music i està comissariada pel Grup Enderrock. Compta amb el suport d'Estrella DAMM. Es tracta d'una col·lecció d'una seixantena de fotografies, la majoria inèdites, de les edicions dels anys 70 del Canet Rock. La direcció fotogràfica és de Francesc Fàbregas, i s’ha completat amb imatges del canetenc Oriol Arnau, l’arquitecte Pere Riera o el tècnic de so Joan Solà. A més de les imatges, s’exposen els plànols i dibuixos originals dels arquitectes Pere Riera i Dani Freixes per a les dues primeres edicions, així com fotos del muntatge. La mostra ha estat coordinada per Rosa E. Massaguer. L'Arxiu Municipal també ha cedit material als comissaris de l'exposició per tal de completar-la, com ara el telegrama que veieu a la imatge adjunta i que és el permís del Govern civil per fer el Canet Rock el 1975. Com a curiositat, al final del telegrama s'hi aclareix que no s'autoritza al cantant Sisa la seva participació al festival.

Aquest acte de presentació de l’exposició comptarà amb parlaments dels impulsors i protagonistes de la mostra, i es complementarà amb novetats destacades del Canet Rock 014.

^