ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Modernisme de Canet apareix en un opuscle editat a nivell comarcal
PUBLICAT Dijous, 06.02.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest matí s'ha presentat a la Nau Gaudí de Mataró l'opuscle Modernisme al Maresme, un nou element promocional que s'afegeix als editats fins avui per difondre el gran patrimoni que hi ha a la comarca d'aquest moviment arquitectònic i atreure visitants que cerquen la combinació de cultura i lleure en les seves vacances i sortides turístiques. La publicació, que es distribuirà a través dels ajuntaments i oficines d'informació turística, s'ha presentat en un acte presidit per Jaume Borrell, president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, Miquel Rey, regidor de Promoció Econòmica i Innovació de l'Ajuntament de Mataró i Marga Cruz, que és l'autora de les fotografies que il·lustren el fullet.

La publicació se centra especialment en les obres modernistes rellevants que integren els 4 municipis que tenen establertes rutes turístiques: Canet de Mar, Mataró, Argentona i Alella. A més, hi apareixen 14 poblacions més de la comarca que, com a mínim, disposen de tres recursos turístics d'arquitectura modernista. És el cas d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Calella, El Masnou, Malgrat de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de LLavaneres, Sant Pol de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

L'opuscle s'ha editat en 4 llengües: català, castellà, anglès i francès.  Podeu llegir-lo i gaudir-lo en la versió digital a través d'aquest document:

Modernisme al Maresme

Modernisme al Maresme

Fitxer: Modernisme_al_Maresme_2___DEF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 6.48 MB

^