ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'inicia una nova formació gratuïta d'agent antirumors
PUBLICAT Dimecres, 06.11.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Des de Participació s'organitza aquesta formació pensada per crear una xarxa antirumors a nivell local, amb la intenció d'evitar que s'escampin idees i prejudicis envers determinats col·lectius. La formació és oberta a tothom, és gratuïta i es farà els dijous 7, 14 i 21 de novembre de 18.00 a 20.30 hores al CRTTT - Escola de Teixits.

Ruta rumors imatge SURTL'Ajuntament s'ha adherit a aquest recurs de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat. Tècnics de la Fundació SURT són els encarregats d'impartir aquesta formació que s'adreça a qualsevol persona sensibilitzada amb la interculturalitat i la integració i que vulgui contribuir a evitar els rumors i els estereotips que la societat, moltes vegades sense adonar-se'n, genera sense parar.

Si entre tots desmuntem els rumors, afavorirem les relacions basades en respecte i igualtat i farem una societat més amable i integradora. Aquesta formació, que és gratuïta per als participants, es farà durant tres dijous d'aquest novembre a les sis de la tarda a les aules de l'Escola de Teixits.

La inscripció és oberta i la podeu fer a través d'aquest formulari.

^