ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participació anima a les entitats i ciutadania sensibilitzada a fer el curs d'agent Antirumors
PUBLICAT Dimarts, 15.10.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell entitatsLa trobada que les entitats havien de fer aquest dijous, s'ha ajornat fins al dia 22. La convoca l'Àrea de Participació i té com a principal objectiu explicar-los el projecte "Xarxa antirumors", que l'Ajuntament va iniciar a finals de l'anterior Mandat i que proposa un seguit d'accions encaminades a crear una xarxa social que contribueixi a evitar determinades actituds i comentaris contraris a la convivència ciutadana. Desengatxa't dels rumors, és el títol de la formació adreçada a les entitats i les persones que participen en accions de voluntariat per tal de convertir-se en agents antirumors i membres doncs, d'aquesta xarxa social. 

Des de Participació s'explicarà en què consisteix la Xarxa antirumors i se'ls convidarà a inscriure's al taller, que es farà els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre de 18.00 a 20.30 hores. Si ho voleu, ja podeu fer la inscripció a través del formulari que hem habilitat al web. 

La trobada del dia 22 es farà a partir de les 19.00 hores. Després de la presentació de la Xarxa, la Regidoria de Participació farà una presentació de l'Àrea i es començarà a parlar de noves propostes i projectes per mantenir la força i l'empenta d'entitats, associacions i voluntariat del nostre municipi.

^