ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fira Mercat Modernista: recomanacions de trànsit
PUBLICAT Dimarts, 10.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

banner FMM retallAmb motiu del muntatge i posterior celebració de la 12a. Fira Mercat Modernista de Canet de Mar que tindrà lloc els propers dies 13 (tarda), 14 i 15 de setembre, us informem que, per garantir el bon funcionament d’aquest esdeveniment, hauran de romandre tancats els diferents accessos al centre urbà, amb excepció de l’aparcament públic de la Riera Gavarra.

Els carrers més afectats als quals NO ES PODRÀ ACCEDIR EN VEHICLE durant tot el cap de setmana són:

Ample, Castanyer, de la Font, Riera Sant Domènec, així com les Places Macià i Església, que estaran tancats al trànsit de vehicles partir de les 14.00 hores de divendres del 13 i fins a les 22.00 hores del diumenge dia 15.

Pel que fa als carrers amb pas RESTRINGIT:

L’accés rodat als carrers Saüc, Santíssima Trinitat (accés per N-II), Alba, Abell, Gram, Eusebi Golart, Xaró Baix, Església i Rieres Gavarra i Buscarons quedarà RESTRINGIT durant les següents franges horàries: divendres de les 14.00 fins a les 22.00 hores, dissabte de 10.00 h fins a la mitjanit i diumenge de 10.00 a 22.00 hores.

En aquests carrers els veïns podran accedir als garatges durant les hores nocturnes, facilitant l’entrada a partir de les 22.30 hores de divendres i les 24.00 hores de dissabte. Si al dia següent es preveu l’ús del vehicle, li demanem que es tregui del garatge abans de les 9.30 hores.

Des de l’organització de la Fira Mercat Modernista es demana comprensió per les molèsties que aquestes restriccions poden representar per tothom però sobretot per al veïnat de la zona centre però, atès el gran volum de visitants de les darreres edicions de la fira, és indispensable que hi hagi un increment de les mesures preventives per tal de garantir al màxim la seguretat de les persones.

Davant qualsevol situació d’emergència, es recomana contactar amb la Policia Local al número de telèfon 93 794 00 88 o al 092 si la trucada es fa des d’un telèfon fixe.

Els aparcaments públics gratuïts habilitats dia i nit són els de la Carbonella i el solar Bon Preu de la N-II (davant comissaria policia local).

Des de primera hora del divendres 13 començaran els treballs i els preparatius de les carpes, escenaris i altres estructures, fet pel qual també hi poden haver afectacions de trànsit en tot l'espai de la Fira.

Des de l’Ajuntament volem agrair a l'avançada la comprensió i la col·laboració ciutadanes, ja que ha estat i és indispensable per al ressò i posicionament de la Fira Mercat Modernista com a cita ineludible del calendari firal català.

Bona Fira a tothom!!!

planol FMM 12

Fira Mercat Modernista

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^