ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició al públic de les llistes del cens electoral
PUBLICAT Dilluns, 11.03.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Convocades les eleccions a les CORTS GENERALS pel dia 28 d'abril de 2019, es fa públic que les llistes del cens electoral s'exposen a les oficines municipals, al carrer Ample, núm.11, perquè les persones interessades les consultin a l'efecte de presentar reclamacions. En virtud del que estableix l'article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en els cens electoral i no se'n permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment.

El termini per formular reclamacions és des del dia 11 al 18 de març de 2019. A les oficines municipals facilitarem els impresos necessaris per formalitzar les reclamacions.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement i als efectes legals oportuns.

S'ha de tenir en compte que el cens electoral s'ha tancat en data 31 de desembre de 2018. Això vol dir que tots els moviments de padró que s'hagin fet a partir d'aquella data no es reflectiran al cens electoral i per tant les dades de l'elector són les vigents a 31/12/2018.

^