ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ofereix de nou a les entitats l'explotació del bar durant la nit de Cap d'Any
PUBLICAT Dijous, 10.11.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

EnvelatL'Ajuntament de Canet obre, un any més, un procés públic perquè una entitat del municipi pugui fer-se càrrec del bar de la festa de Cap d'Any que es fa a l'envelat de Vil·la Flora. Es fa mitjançant un procediment de llicència d'ocupació de domini públic. El servei implica venda de beguda i menjar embossat durant la revetlla de Cap d'Any. S'hi poden presentar totes les entitats de Canet que figurin inscrites al Registre Municipal d'Entitats. Ho pot fer una entitat sola o bé vàries entitats presentant-s'hi de forma conjunta. S'haurà d'especificar els recursos que s'hi destinaran i com a mínim, hi haurà d'haver 10 persones que hi formin part tota la nit. L'horari d'obertura de la barra és des de les 00.30 hores del dia 31 de desembre fins a les 6.00 hores del dia 1 de gener de 2017.

Per tal que hi pugui haver varietat d'entitats, no s'hi podran presentar les que hagin gestionat el bar l'any anterior, excepte en el cas que el procediment quedi desert.

Les sol·licituds per participar-hi s'han d'entrar al Registre general de l'Ajuntament, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a l'edifici del carrer Ample, 11. El termini per fer-ho és l'1 de desembre de 2016. 

Tota la documentació necessària, així com les condicions d'adjudicació i els detalls tècnics els trobareu a l'espai d'Informació oficial i anuncis del web.

^