Descobreix Canet de Mar
Jornades gastronòmiques

El Maresme és una de les grans hortes del país, ric en productes de la terra, com ho demostren les activitats i esdeveniments enogastronòmics que hi ha programats al llarg de l´any, testimoni de la riquesa i la varietat de la cultura culinària de la comarca. Alguns dels seus productes han adquirit bona fama, com ara els pèsols de la floreta i els garrofal, al voltant de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d´Estrac i Mataró; les maduixes de la Vallalta a la zona de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar; les cireres d´en Roca d´Arenys de Munt (a la primavera); el peix i marisc i el tomàquet Montserrat o pometa del Maresme (a l´estiu); els calamars, les gambes, els escamarlans i les cloïsses d´Arenys de Mar; les mongetes o fesols del ganxet de Malgrat de Mar i Palafolls, i els bolets del Maresme (a la tardor).

La cuina té un complement acreditat: la denominació d´origen d´Alella, famosa, sobretot, per la qualitat dels vins blancs. La varietat de raïm autòctona que identifica aquest territori és la pansa blanca. Els vins es poden degustar a la Festa de la Verema d´Alella o a les activitats del Vi+, el mes d'octubre, i a les Jornades Gastronòmiques del pèsol (març-abril) i de la maduixa (abril-maig)

maduixes                    pesols

OFICINA DE TURISME
Casa Museu Domènech i Montaner
Xamfrà rieres Gavarra i Buscarons
T. 937 940 898
canet.turisme@canetdemar.cat

Ajuntament de Canet de Mar

HORARI

Matins
Dilluns tancat
De dimarts a diumenge de 10 a 14 h

Tardes
D'abril a octubre:
Divendres i dissabtes de 16 a 19 h
De novembre a març:
Dissabtes de 16 a 19 h

Avís legal - Intranet

Pujar al principi de la pàgina