Casa Museu Domènech i Montaner
Xamfrà de les rieres Gavarra i Buscarons, s/n
T. 937 940 898
canet.turisme
El Maresme és una de les grans hortes del país, ric en productes de la terra, com ho demostren les activitats i esdeveniments enogastronòmics que hi ha programats al llarg de l´any, testimoni de la riquesa i la varietat de la cultura culinària de la comarca. Alguns dels seus productes han adquirit bona fama, com ara els pèsols de la floreta i els garrofal, al voltant de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d´Estrac i Mataró; les maduixes de la Vallalta a la zona de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar; les cireres d´en Roca d´Arenys de Munt (a la primavera); el peix i marisc i el tomàquet Montserrat o pometa del Maresme (a l´estiu); els calamars, les gambes, els escamarlans i les cloïsses d´Arenys de Mar; les mongetes o fesols del ganxet de Malgrat de Mar i Palafolls, i els bolets del Maresme (a la tardor).
La cuina té un complement acreditat: la denominació d´origen d´Alella, famosa, sobretot, per la qualitat dels vins blancs. La varietat de raïm autòctona que identifica aquest territori és la pansa blanca. Els vins es poden degustar a la Festa de la Verema d´Alella o a les activitats del Vi+, el mes d'octubre, i a les Jornades Gastronòmiques del pèsol (març-abril) i de la maduixa (abril-maig)
HORARI
Matins
Dilluns tancat
De dimarts a diumenge de 10 a 14h
Tardes
D'abril a octubre:
Divendres i dissabtes de 16 a 19h
De novembre a març:
Dissabtes de 16 a 19h
Els dies 24 i 31 de desembre, l'Oficina de turisme romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.