ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte de Cavalcada Reial
PUBLICAT Dijous, 03.01.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Avís de la Policia Local:  per facilitar el correcte desenvolupament de la cavalcada, es demana a la població que s'abstingui d'accedir amb cotxe al centre de la vila, especialment a les vies del recorregut, entre les 17.00 i les 21.00 hores.

Reis d'OrientCom cada any, el dia 5 de gener arriben els Reis d'Orient. A Canet els veurem recórrer els carrers amb carrosses i patges a partir de les 6 de la tarda. Sortiran des de la confluència de les rondes amb l'avinguda Marià Serra i faran el recorregut següent:

Marià Serra, rieres Pinar i Buscarons, riera Gavarra, avinguda General Moragas, plaça 11 de Setembre, carrer Verge de Montserrat, riera Gavarra, carrer Ample, carrer Castanyer i plaça Macià.

Els Reis faran una aturada a l'Ajuntament per pujar a la Sala de Plens i saludar els nens i les nenes des del balcó de la casa consistorial. La cavalcada acabarà a la plaça Macià, on els Reis rebran tots els infants que ho vulguin, a la tribuna instal·lada davant de l'Església parroquial. 

Com ja és habitual, els caramels que es repartiran durant la cavalcada són aptes per a celíacs. Aquest és el darrer acte de les Festes de Nadal. Dilluns encara és festa a les escoles, que començaran l'activitat el dimarts 8 de gener.

Agenda del web

^