ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet participa a la Setmana del Vi DO Alella amb una ruta que inclourà un tast de vins
Ruta Modernista el dissabte 22
PUBLICAT Dilluns, 13.08.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logotip DO AlellaCanet participa a les setmanes del Vi DO Alella, que organitza el Consorci DO Alella del 21 de setembre al 7 d'octubre. I ho fem a través de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament, amb una ruta guiada pel centre històric que mostrarà els edificis construïts per l'arquitecte Lluís Domènech, com l'Ateneu Canetenc o la Casa Roura i també d'altres cases construïdes pels americanos. La ruta inclourà un tast dels dolços Vitralls de Canet que se serviran acompanyats d'una copa de vi Blanc de Neu, DO Alella, del Celler Alta Alella.

Tot plegat per fer més atractiva una ruta que ja enlluerna per ella mateixa, però que millora si l'acompanyem d'un tast de productes de qualitat de la nostra terra. L'activitat tindrà lloc just el cap de setmana de després de la celebració de la 5a Fira Mercat Modernista.

La ruta es farà el dissabte 22 de setembre a les 18.30 hores i té un preu de 14 euros per persona i 13 euros les persones jubilades. Inscripcions i més informació a l'Oficina de Turisme ubicada a la Casa museu Domènech i Montaner.

Agenda del web

^