ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fem Festa Major !!!
Feliç Sant Pere
PUBLICAT Dimarts, 26.06.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Festa Major 2012Tot i que ja fa dies que Canet bull d'activitat, els actes forts de la Festa Major 2012 arriben aquesta setmana. Divendres és Sant Pere i per això, els dies que vénen són els dels actes més tradicionals de la Festa. Així, dijous 28 fem el pregó, aquest any amb el grup Comediants, que volen celebrar els seus 40 anys d'història amb la gent de Canet. Després del pregó, l'orquestra La Comparsa animarà la revetlla de Sant Pere amb un concert al carrer Ample.

Festa Major - any 2006  Festa Major - cedida per Ll. Dalmau  Festa Major - any 2010

La Diada de Sant Pere començarà amb un torneig de Botxes i amb la instal·lació de les parades de la Fira d'Artesania, que s'allargarà tot el cap de setmana. L'Ofici de Sant Pere, l'aviada de coloms i el vermut popular ompliran el matí de Sant Pere. Ja a la tarda, tindrà lloc una subhasta benèfica de pintura a la Sala municipal, mentre a la plaça de la Llenya haurà començat l'audició de sardanes. Els diners recollits a la subhasta es donaran al Banc d'Aliments. Després se celebrarà el tradicional concert de Festa Major. Ja al vespre hi haurà els focs a la platja, davant la riera Sant Domènec. I la nit ofereix música per a tots els gustos i edats: la Festa Jove i el K80NET Festival al passeig Marítim i el ball de Festa Major a la plaça Universitat.

Dissabte hi haurà un torneig d'escacs al matí i la plantada de les bèsties de la VIII Nit Màgica, que es farà al migdia. A la tarda es farà la cercavila de gegants i començaran els actes de la Nit Màgica, que com cada any i ja en fa vuit, s'allargarà fins a la matinada. L'orquestra Gira-sol ens espera, a partir de la 1 de la matinada al passeig Marítim.

Diumenge 1 de juliol al matí, es farà el concurs de tir al plat, la matinal infantil amb jocs, festa de l'escuma i xeringada i també sabrem qui ha guanyat la 7a Beca Raimon Bonal. La lectura del veredicte es farà en un acte públic al CRTTT - Escola de Teixits a les 11 del matí. La tarda de diumenge omplirà Canet de pubilles i hereus, ja que es farà, a partir de les 19.30 hores, la Festa de proclamació dels representants de Canet per aquest any. I al vespre, la secció dramàtica del Centre parroquial representarà l'obra Majòrica a la plaça Universitat. 

Festa Major - foto cedida per T.Paternoster  Festa Major - nit màgica  Festa Major - any 2011

La Festa Major seguirà encara durant els caps de setmana de mitjan juliol, ja que els dies 7 i 8 hi haurà, entre d'altres activitats, el VI Campionat de botifarra, la XVI Musclada, el Correfoc, ball a la riera Sant Domènec amb el conjunt d'Altra Banda i l'edició d'estiu del Mercat d'intercanvi.  El 13 de juliol s'inaugura l'exposició i es donen els premis del XVII Concurs de fotografia de la Festa Major. El 14 de juliol hi haura l'onzena cantada d'Havaneres i el 15 es farà la beneïda de vehicles amb motiu de Sant Cristòfol, que és el dia deu i l'Aparador d'espectacles a la plaça Colomer.

Com veieu, de tot i molt. L'Ajuntament de Canet de Mar us desitja una molt bona FESTA MAJOR 2012 !!!

Us deixem un resum de la festa d'enguany:


Avís: la fira d'atraccions aquest any s'ha traslladat al solar de l'antic càmping La Llave, a la carretera N-II, davant la comissaria de la Policia Local. El motiu és la negativa del Departament de Costes d'autoritzar la instal·lació de fires d'atraccions als passeigs marítims de les poblacions.

Programa de butxaca - Festa Major 2012

Programa de butxaca - Festa Major 2012

Fitxer: PROGRAMA_FMajor12.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 261.56 kB

Viure Canet número 40 - especial Festa Major 2013

Viure Canet número 36 - especial Festa Major

Fitxer: 01_viurecanet20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 2.47 MB

^