ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest diumenge podrem veure el segon DVD que recull la història viva de Canet
Canet, festa i tradició. Vivències i records
PUBLICAT Dimecres, 15.02.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Portada dvd memòria històrica - gener 2012

Aquest diumenge, en un acte públic a  les 11.00 hores, a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, es farà la presentació del DVD sobre la memòria històrica: Canet, festa i tradició. Vivències i records. És el segon muntatge que s'ha elaborat a partir d'un seguit d'entrevistes fetes a persones de Canet que han estat triades per l'aportació que poden fer a les noves generacions, explicant-los de primera mà, fets i tradicions locals de bona part del segle XX.

En total s'han fet 50 entrevistes, més de seixanta hores de gravació, la qual cosa suposa un llegat de gran vàlua que ara forma part del fons de la memòria oral de Canet, que custodia l'Arxiu Municipal.  Del conjunt d'entrevistes se n'ha extret una part per elaborar el producte que es presenta el diumenge. La combinació de les explicacions dels entrevistats i de diferents imatges de l'època, donen com a resultat un producte molt atractiu i de fàcil visionat.

Al darrere del projecte trobem de nou l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, amb l'Arxiu municipal al capdavant, i que ha comptat amb la col·laboració de les àrees de Comunicació i de Festes, del servei de Biblioteca i també de la Casa museu, del CRTTT - Escola de Teixits i de diferents persones a títol individual. 

La presentació de l'acte anirà a càrrec del regidor de Cultura Pere Xirau i dels representants de Sabem.com, que és l'empresa que ha elaborat el producte audiovisual.

Presentació del DVD sobre memòria històrica: Canet, festa i tradició. Vivències i records
Diumenge 19 de febrer de 2012
11.00 hores
Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits

^