Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
4a Fira Mercat Modernista: 16, 17 i 18 de setembre
Us hi esperem !
PUBLICAT Dilluns, 12.09.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Aquest pròxim cap de setmana, a partir de la tarda de divendres i fins diumenge al vespre, reviurem, per quart any consecutiu, el modernisme de fa més d'un segle.

Torna la Fira Mercat Modernista. Tornem a vestir-nos d'època nosaltres i els nostres carrers, on hi trobareu animació, parades d'artesans, actuacions itinerants, conferències, cercaviles, contes, màgia ...  Com sabeu, Canet compta amb un patrimoni modernista envejable. Majestuosos edificis s'alcen a les vies principals del poble. Des de Promoció Econòmica i la Unió de Botigues, s'ha aprofitat tot això per fer-ne difusió a dins i a fora de la vila. Un cap de setmana de record per reviure l'esplendor de fa poc més d'un segle i una difusió que volem que s'allargui tot l'any.

Una de les característiques més importants de la Fira Mercat Modernista de Canet, és la implicació local. L'Ajuntament i la Unió de Botiguers són només la cara visible d'una gran quantitat d'entitats i associacions i també de ciutadans a nivell particular que participen activament en l'esdeveniment. Cada any són més les persones que es vesteixen d'època i passegen per la Fira. És una manera d'implicar-nos-hi tots plegats. Per fer-ho, hem pres de model altres ciutats que celebren les seves fires, sobretot la ciutat de Terrassa, que fa anys que viu amb èxit la seva particular Fira Modernista.

Aquest any comptem amb novetats importants. La més destacada és la col·laboració de Comediants. Comediants és un dels grups de teatre de carrer més coneguts internacionalment. Darrere de Comediants s'hi apleguen artistes que estimen Canet i que sempre s'han mostrat oberts a participar en esdeveniments locals. És un orgull per nosaltres que Jaume Bernadet, en Jaumet de Comediants, sigui l'encarregat  de fer el pregó inaugural i que durant dissabte i diumenge, Comediants condueixi els espectacles d'animació al carrer.

Us convidem a tots i totes a la 4a Fira Mercat Modernista.

El programa:
Programa de la 4a Fira Mercat Modernista

Programa de la 4a Fira Mercat Modernista

Fitxer: fira_modernista_programa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 7,57 MB

Vídeo promocional:

RODA DE PREMSA:

INAUGURACIÓ 4ª fira modernista:

Entrevista a COMRàdio:

Entrevista a la cadena cope:

Espot de televisió - Maresme Digital TV

Anunci Fira Modernista a M1TV

Visites amb trenet al Castell

carrilet a la tercera Fira Mercat Modernista

Ens vestim d'època

model vestits modenistes - Terrassa

On podem menjar? Menús modernistes:
Restaurants Fira Modernista
Les rutes de la Fira
Ruta al castell 2010
Informació per als patrocinadors:
Patrocini Fira Modernista

Dossier Patrocini Fira Modernista

Fitxer: patrocini__Fira_Modernista.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 15
Mida: 3,57 MB

Comerç obert

Amb motiu de la Fira, els comerços que es trobin a l'àrea d'influència de l'esdeveniment, poden obrir durant tot el cap de setmana.

Talls de carrer i restriccions de trànsit

La Fira concentra l'activitat al centre de Canet. Tot i haver-hi rutes a diferents zones del poble, més o menys allunyades, com el Castell, Vil·la Flora o el Cementiri municipal, les restriccions de trànsit es concentraran als carrers on es muntaran les parades i les animacions, que són els del centre. La Policia Local ha informat especialment els veïns més afectats, entre ells els propietaris de places d'aparcament a determinats garatges. Les restriccions no afectaran però l'aparcament públic de la riera Gavarra, que estarà en funcionament en l'horari habitual durant tot el cap de setmana.

S'han habilitat zones d'aparcament gratuït a l'entrada de Canet venint de Sant Pol, a l'esplanada de Diagonal i també s'ofereix la possibilitat d'estacionar a l'aparcament de la Carbonella, al capdavall del passeig de la Misericòrdia.

Carrers afectats:

Concretament, els carrers afectats són Ample, Castanyer, Font, Saüc i Santíssima Trinitat, així com la riera Sant Domènec, riera Buscarons (fins al carrer del Gram), riera Gavarra (fins al carrer Tarragona) i la plaça Macià, que romandran tancats divendres a la tarda de les 14.00 a les 22.00 hores i dissabte i diumenge de 10 .00 a 14.00 hores pel matí i de 16.00 a 22.00 hores a la tarda.

Els veïns amb garatges particulars a les zones afectades, podran accedir-hi durant el migdia i les hores nocturnes. Si al dia següent preveuen el seu ús, els demanem que els treguin abans de les 9.30 h. del matí.

Zona de la Fira:

Espai de la Fira Modernista


Davant de qualsevol situació d’emergència, es pot contactar amb la Policia Local, al número de telèfon 93 794 00 88.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^