ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcalde Joaquim Mas fa pública la seva declaració d'interessos
PUBLICAT Dimarts, 07.06.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Joaquim Mas - declaració pública d'interessosJoaquim Mas, alcalde de Canet fins aquest dissabte, moment en què els regidors electes escolliran un nou alcalde per als propers 4 anys, ha signat aquesta setmana la declaració d'interessos que tots els càrrecs electes han de fer en començar i en acabar un mandat.

En aquest declaració, els càrrecs de la corporació detallen la relació de béns, activitats i causes  de possible incompatibilitat  per a l'exercici de càrrec públic. Es un document que se signa davant la secretària de la corporació, que en dóna fe. La declaració passa al registre d'interessos custodiat per la Secretaria.

L'alcalde Joaquim Mas ha volgut fer públics aquests documents i també els que ha anat signant durant tots aquests anys, des de l'any 1987, que és quan va entrar per primer cop a l'Ajuntament de Canet de Mar com a regidor. En ells s'hi reflecteix que les seves propietats han estat sempre les mateixes, un pis, una plaça d'aparcament i un cotxe, que s'ha canviat una vegada durant aquests anys.

Durant aquesta setmana, la resta de regidors, tant els que deixen el càrrec com els que prendran possessió dissabte que ve, hauran d'anar passant per la Secretaria a signar les seves declaracions d'interessos.

Aquest dimarts, Joaquim Mas se sotmetrà a la darrera entrevista com a alcalde. Serà a les 11 del matí en directe per Ràdio Canet. 


Declaració d'interessos de Joaquim Mas:

Declaració Interessos alcalde Joaquim Mas

Declaració Interessos alcalde Joaquim Mas

Fitxer: declar_inter_mas.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 869.5 kB

^