ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Campanya turística i comercial a Canet.
PUBLICAT Dimecres, 30.10.2002
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Canet m'agrada coberta albumCanet m'agrada!, és el títol d’una interessant iniciativa conjunta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Canet, els venedors de la Plaça del Mercat, el Grup Excursionista Canet, Artenac –artesans de Canet-, la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner i  la regidoria de Turisme de l’Ajuntament.

El dimarts 29 d’octubre, se’n va fer la presentació als comerciants i botiguers del municipi, a la Sala d’Actes de l’Escola de Teixits de Punt.

Es tracta d’una campanya que pretén difondre la riquesa cultural i l’atractiu que té l’obra de Lluís Domènech i Montaner entre els mateixos canetencs i alhora vincular aquesta acció amb una  estratègia que permetrà conèixer els establiments comercials de la vila tot recollint les fotografies que en forma de cromos permetran completar l’àlbum familiar de la població: Canet m’agrada!


Canet m'agrada pàgina interior

Tots els ciutadans que facin la col·lecció participaran en un sorteig final de premis consistents en vals de compra que podran bescanviar a les botigues participants.


Organitzadors i botiguers han coincidit a valorar l’alta qualitat del producte i la importància que tindrà alhora de donar a conèixer Canet de Mar d’una manera amena i entretinguda, esdevenint  aquest àlbum un premi per si sol.

Acte de presentació

^