Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 13.05.2011
pista esportiva Institut

L'Àrea d'Educació i Infància, en col·laboració amb l'Àrea d'Esports, engega de nou el projecte de Patis Oberts, una iniciativa que pretén oferir espais de lleure dinamitzat pels joves de Canet, principalment els que tenen entre 10 i 16 anys.

Per aquest motiu s'han contractat tres dinamitzadors que programaran activitats i controlaran l'ús que es fa de les pistes esportives de l'Institut i de la plaça Universitat. A la primera edició, els Patis Oberts van ser tot un èxit, ja que el jovent ha pogut practicar esport i s'ha fet d'una manera ordenada i guiada, i amb un cert control que ha permès que tots puguin gaudir dels espais comuns.

Que tinguem Patis Oberts a Canet és possible perquè la contractació dels dinamitzadors es fa a través dels Plans d'Ocupació finançats per la Generalitat. Aquest cap de setmana, coincidint amb la Mostra d'Entitats, es començarà amb la tasca de difusió dels Patis. La previsió és que les activitats comencin el cap de setmana que ve i s'allarguin fins a mitjan octubre d'aquest any.

L'horari dels Patis Oberts:

dissabte i diumenge de 10.30 a 13.00 hores i de 17.30 a 22.00 hores.
dilluns i divendres a la tarda.


Si voleu més informació, la trobareu aquest cap de setmana a la Mostra d'Entitats o a partir del cap de setmana que ve a les pistes esportives de l'IES i de la plaça Universitat. Els Patis tenen un grup al Facebook i també disposen d'una adreça electrònica per atendre qualsevol consulta: patisoberts@gmail.com