ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més de 120 nois i noies participen a les jornades esportives dels patis oberts
PUBLICAT Dimarts, 22.12.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Els patis oberts es fan al pati de l'Institut

Els patis oberts, el projecte d'Educació i Infància que va inciar-se a l'octubre i que està pensat per oferir espai i estona de lleure a nens i nenes d'entre 10 i 16 anys durant els caps de setmana, està sent tot un èxit.

El cap de setmana del 12 i el 13 de desembre, van fer-se unes jornades esportives. Hi va haver 120 inscrits, tot i que la pista de l'Institut semblava més plena, ja que durant el cap de setmana s'hi va anar costant més gent.  Dissabte es va dedicar als balls, sobretot el hip hop i al bàsquet i el futbol. I diumenge va ser el torn del ping pong.

Patis oberts s'ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció de la Generalitat. L'Ajuntament, a través de plans ocupacionals, va contractar dues persones que, fins al febrer de 2010, s'ocuparan de dinamitzar les instal·lacions de l'Institut Lluís Domènech i oferir diversió tutoritzada als adolescents.

Aquestes festes, els patis oberts descansaran els dies 26 i 27 de desembre. El cap de setmana del 2 i el 3 de gener però, tornareu a trobar-los a l'Institut, dissabte matí i tarda i diumenge al matí.


Llegiu la nota de premsa anterior sobre els patis oberts

^