ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tot a punt per fer un nou curs d'ACTIC a Vil·la Flora
Inscripcions els dies 2, 3 i 4 de maig
PUBLICAT Divendres, 29.04.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els dies 2, 3 i 4 de maig es faran les inscripcions per a un nou curs per adquirir els coneixements bàsics en informàtica i ofimàtica, aptes per aconseguir el certificat ACTIC de la Generalitat.  Abans d'inscriure's cal comprovar el nivell dels usuaris. Per això es farà unes petites proves pràctiques a l'aula d'informàtica de Vil·la Flora entre les 10.00 i les 12.00 hores d'aquests tres dies d'inscripció.

L'ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) és un certificat de la Generalitat de Catalunya que s'obté telemàticament i que acredita competències digitals.

Aquest és el segon que fem a Canet, ja que al febrer en va començar un altre també al centre cívic i cultural. De moment, els que fem a Canet són cursos del nivell bàsic, que inclou, a part de conceptes generals, continguts de processador de textos, full de càlcul, base de dades, presentació de diapositives, navegació per internet i correu electrònic. Tot i ser nivell bàsic, es demana als assistents un mínim de familiaritat amb l'ordinador, d'aquí que calgui una prova pràctica abans de formalitzar la inscripció.

És un curs gratuït de 60 hores. Es farà des del 16 de maig fins al 17 de juny els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.00 a 13.00 hores a Vil·la Flora.

^