ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet participa a la presentació de les jornades de la maduixa
PUBLICAT Dilluns, 18.04.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Presentació jornades maduixa - ce Pitu Estol

Divendres passat es va presentar, en un acte públic a Sant Pol de Mar, la VIII Diada de la Maduixa de la Vallalta al Maresme i les Jornades gastronòmiques. Per part de Canet hi va assistir el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Albert Lamana.

Canet, Sant Pol, Sant Cebrià, Sant Iscle i Arenys de Munt són els pobles que estan al capdavant de la Diada de la Maduixa, que se celebrarà el dia 1 de maig. Es tracta d'una iniciativa que compta amb el suport del Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme, que col·labora en l'edició de la publicació que recull el conjunt d'activitats programades i els restaurants de cada municipi que participen en les Jornades Gastronòmiques. A les jornades s'amplia el nombre de pobles participants i també la durada, ja que les jornades es faran a partir d'aquest 23 d'abril i fins a finals de maig.

A l'acte de divendres, a més a més del regidor Lamana, també hi eren entre d'altres, l'alcalde de Sant Pol, Manuel Mombiela, el d'Arenys de Munt, Carles Móra, la regidora de Promoció Econòmica d'Arenys de Munt, Maribel Mozas, la directora-gerent del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, Ana Cris Gilaberte i el coordinador de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Quim Fàbregas.

Mombiela va destacar el projecte Productes de la terra – Artesania alimentària, que impulsa el Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per donar a conèixer els productes alimentaris de qualitat que es fan al Maresme. Móra va posar èmfasi en la promoció dels productes genuïns per donar a conèixer la comarca i Albert Lamana va recalcar que cal unir esforços i recursos per millorar la promoció de la comarca amb iniciatives com aquesta.


Les jornades gastronòmiques

A banda de la Diada de la Maduixa doncs, entre el 23 d´abril i el 29 de maig se celebren les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa, a les quals aquest any s´han sumat cinc municipis més: Argentona, Cabrils, Pineda de Mar, Vilassar de Mar i Premià de Mar. Hi participen més de seixanta restaurants i establiments d´aquests municipis que ofereixen un seguit de plats elaborats amb la maduixa com a protagonista.

En el cas de Canet, els restaurants i establiments on podreu tastar diferents plats amb gust de maduixa, trobem:

A Media Luz Restaurant
Braseria El Rebrot
Cafè-Quiosc
Casa Roura
Els Fogons de la Teresa
El Molí
El Mos
El Parador de Canet
La Queixalada
La Sargantana
Món Marí
Pastisseria Campassol
Pica Pica de Canet
Restaurant 6Q
Restaurant El Santuari

Restaurants de Canet

Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta 2011

Díptic maduixa

Fitxer: MADUIXA_2011_definitiu_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 3.06 MB

^