Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cultura fa un conveni per seguir editant títols de la Col·lecció Estudis de Patrimoni
PUBLICAT Divendres, 15.04.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Signatura conveni Estudis de Patrimoni

L'Ajuntament de Canet, el Centre d'Estudis Canetencs i Edicions Els 2 Pins han editat des de l'any 2006, tres volums que formen part de la col·lecció Estudis de Patrimoni: Dietari del Dr. Marià Serra i Font. Canet de Mar 1880 - 1926 (2006), Canet de Mar 1975 - 1998. Demografia, Economia i Urbanisme (2007) i Canet de Mar: Història i Arquitectura (2009).

Durant tot aquest temps no s'ha establert cap relació conveniada formalment, a part de les determinades per la Comissió de Patrimoni de Cultura. Donat l'interès que ha assolit la col·lecció i la voluntat de seguir editant més títols per part dels tres editors, es fa necessari signar un conveni que reculli els drets i les obligacions de les tres parts. I això és el que s'ha fet aquest matí a la Sala annexa a l'Alcaldia.

Entre els pactes establerts al conveni, que han signat per part de l'Ajuntament l'alcalde Joaquim Mas i la regidora de Cultura, Sílvia Tamayo, per part del Centre d'Estudis Canetencs el seu president, Xavier Mas i per part d'Edicions Els 2 Pins, Carles Sàiz, hi figura la creació d'un Consell de Redacció que estarà format per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, l'Arxiu Municipal, la Biblioteca P. Gual i Pujadas, la Casa museu Domènech i Montaner, el Centre d'Estudis i l'Editorial els 2 Pins.

Edicions Els 2 Pins serà l'encarregada de fer els treballs tècnics de l'edició dels llibres, de concertar la impressió amb l'empresa que consideri més convenient d'acord amb criteris de qualitat i preu i de fer la distribució comercial dels llibres. L'Ajuntament, en funció de l'edició de tiratge de l'edició, es quedarà amb un nombre d'exemplars que destinarà a tasques de protocol i de distribució a institucions culturals.

Tots els treballs s'hauran de presentar en actes públics, com el d'aquest vespre al CRTTT - Escola de Teixits, en què es presenta el quart volum de la col·lecció, el llibre Carles Carqués i Martí, l'home dels tres exilis.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^