Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 16.02.2004

L'alcalde Joaquim Mas ha signat amb el diputat de l'Àrea de Govern Local, Joan Rangel, les escriptures dels terrenys del futur CAP, aparcament subterrani i plaça pública a la riera Gavarra.

Conveni CAP 2004Al març de l'any passat es va presentar el projecte a la població i a l'octubre es va signar el conveni de cessió. Ara, amb la signatura de les escriptures, l'Ajuntament ja pot començar a treballar per fer realitat una de les mancances més grans del municipi, l'aparcament al centre històric, i per ubicar al mig del poble el servei d'assistència primària que avui és als afores de Canet.

El nou CAP tindrà, aproximadament 1.400 m2, tal i com determina d'Institut Català de la Salut, que serà qui en finançarà la construcció. Tindrà dues plantes i accés directe a l'aparcament subterrani. L'Ajuntament i l'ICS han de signar la cessió del terreny perquè es pugui iniciar la construcció del nou CAP.

L'espai que complementarà l'aparcament i el CAP, és una plaça pública, situada a sobre de l'aparcament. La nova plaça disposarà d'una zona de jocs infantils, una zona d'estada i punt de trobada davant el CAP i una esplanada polivalent per activitats diverses, equipada amb una zona d'escenari arbrat amb jardineres mòbils per adapartar-la a les diferents activitats que pugui acollir.

Maqueta plaça Universitat
La Diputació de Barcelona a més de la cessió dels terrenys, s'ha fet càrrec de l'estudi de viabilitat i l'avantprojecte de l'aparcament ì del projecte bàsic de la plaça pública