ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els terrenys per al futur CAP ja són de l'Ajuntament
PUBLICAT Dilluns, 16.02.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'alcalde Joaquim Mas ha signat amb el diputat de l'Àrea de Govern Local, Joan Rangel, les escriptures dels terrenys del futur CAP, aparcament subterrani i plaça pública a la riera Gavarra.

Conveni CAP 2004Al març de l'any passat es va presentar el projecte a la població i a l'octubre es va signar el conveni de cessió. Ara, amb la signatura de les escriptures, l'Ajuntament ja pot començar a treballar per fer realitat una de les mancances més grans del municipi, l'aparcament al centre històric, i per ubicar al mig del poble el servei d'assistència primària que avui és als afores de Canet.

El nou CAP tindrà, aproximadament 1.400 m2, tal i com determina d'Institut Català de la Salut, que serà qui en finançarà la construcció. Tindrà dues plantes i accés directe a l'aparcament subterrani. L'Ajuntament i l'ICS han de signar la cessió del terreny perquè es pugui iniciar la construcció del nou CAP.

L'espai que complementarà l'aparcament i el CAP, és una plaça pública, situada a sobre de l'aparcament. La nova plaça disposarà d'una zona de jocs infantils, una zona d'estada i punt de trobada davant el CAP i una esplanada polivalent per activitats diverses, equipada amb una zona d'escenari arbrat amb jardineres mòbils per adapartar-la a les diferents activitats que pugui acollir.

Maqueta plaça Universitat
La Diputació de Barcelona a més de la cessió dels terrenys, s'ha fet càrrec de l'estudi de viabilitat i l'avantprojecte de l'aparcament ì del projecte bàsic de la plaça pública
^