Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest divendres es presenta el catāleg de la Casa museu
La Casa museu Domčnech i Montaner i les seves colˇleccions d'art
PUBLICAT Dijous, 24.03.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Cartell presentaciķ catāleg Casa museu 2011

L'Ajuntament presenta aquest divendres al vespre, en un acte a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, el catāleg La Casa museu Domčnech i Montaner i les seves colˇleccions d'art. Finalment veu la llum un dels projectes més acurats quan a documentaciķ i ressenya artística que ha elaborat l'Ārea de Cultura aquest final de legislatura.

Fer el catāleg ha estat possible, d'una banda, grācies al suport de la companyia ACESA, que ha signat de nou un conveni de colˇlaboraciķ amb l'Ajuntament i ha fet una aportaciķ econōmica de 6.400 euros. De l'altra, ha estat possible dur-lo a terme perquč en la seva elaboraciķ han intervingut especialites de renom com Rossend Casanova, conservador del Museu de les Arts Decoratives de Barcelona i estudiķs de Domčnech i Montaner, Teresa Sala, especialista en mobiliari modernista i MĒ Isabel Martin, conservadora del Reial Cercle Artístic.

El catāleg és un recull amb la histōria de la Casa museu i la colˇlecciķ d'art composta de cerāmica, guixos, forja, vitralls, documents o fotografies amb vidre. Els seus autors sķn dos historiadors de l'art, Cristina Escolano i Vicente de la Fuente, que fa temps que estan aprofundint en l'obra de Domčnech i Montaner.

ACESA ha participat fins ara en els tres projectes de la colˇlecciķ Estudis de patrimoni, coeditats per l'Ajuntament, el Centre d´Estudis Canetencs i Edicions Els 2 Pins.

Presentaciķ de La Casa museu Domčnech i Montaner i les seves colˇleccions d'art
Divendres 25 de marį de 2011
19.00 hores
Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^