Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Conclusions de la reunió del plenari del Consell Municipal de Medi Ambient
PUBLICAT Dimarts, 15.03.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Consel Medi Ambient

El plenari del Consell Municipal del Medi Ambient es va celebrar a la biblioteca P. Gual i Pujadas el dilluns 7 de març i hi van assistir representants d´entitats i grups polítics.

En primer lloc la Regidora de Medi Ambient, Sílvia Tamayo, va explicar la feina duta a terme per l´Àrea de Medi Ambient durant els últims anys, destacant les intervencions en àmbits com  residus, prevenció d´incendis forestals, lluita contra el canvi climàtic, energia, educació ambiental, gestió forestal, Agenda 21 Local o Auditoria Ambiental.

En segon lloc, Miquel Serra, en nom de la Comissió permanent va explicar què és el Pla d´Acció Local per la Sostenibilitat (PALS) de l´Agenda 21 Local i com els ciutadans podran fer el seguiment de l´execució d´aquest pla mitjançant el Consell Municipal de Medi Ambient. En aquest cas serà la Comissió Permanent que es reunirà l'any 2011 quatre vegades l'encarregada del seguiment. Com el PALS té 8 línies estratègiques, cada reunió de la Comissió tractarà 2 línies en profunditat.

La Comissió Permanent es composa de membres del Consell que es comprometen amb un alt grau d´implicació personal a fer realitat el Consell Municipal del Medi Ambient i ara el seguiment d´execució del PALS

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^