Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament fa un curs per obtenir el certificat ACTIC
PUBLICAT Dijous, 20.01.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Usuari ordinador

Aquest febrer comenįa a Vilˇla Flora un curs que oferirā coneixements bāsics per accedir a la prova del certificat ACTIC. L'ACTIC (Acreditaciķ de competčncies en tecnologies de la informaciķ i la comunicaciķ) és un certificat de la Generalitat de Catalunya que s'obté telemāticament i que acredita competčncies digitals.

Hi ha tres nivells, bāsic, mitjā i avanįat. A Canet farem el nivell bāsic, que inclou a part de conceptes generals, continguts de processador de textos, full de cālcul, base de dades, presentaciķ de diapositives, navegaciķ per internet i correu electrōnic. Tot i ser nivell bāsic, es demana als assistents un mínim de familiaritat amb l'ordinador.

És obert a tothom perō s'adreįa principalment a persones que es troben en situaciķ d'atur.  L'hem pogut dur a terme grācies a la contractaciķ d'un pla ocupacional subvencionat per la Generalitat. És un tčcnic informātic que ha preparat els continguts del curs i que serā també qui l'impartirā. Les incripcions ja sķn obertes i s'han de fer a la planta baixa de Vilˇla Flora.

Cartell ACTIC

Curs: Curs bāsic d'informātica per obtenir el certificat ACTIC
Dates: del 7 de febrer al 29 de marį de 2011 (60 hores)
LLoc: Vilˇla Flora
Horari: de dilluns a dijous de 15.00 a 17.00 hores
Inscripcions fins al 3 de febrer a Vilˇla Flora (planta baixa). Horari de les inscripcions: matí de 10.00 a 13.00 hores i tarda de 17.00 a 20.00 hores.


Més sobre l'ACTIC

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^