ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca torna a la normalitat
Portes obertes per celebrar la fi de les obres
PUBLICAT Dilluns, 20.12.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portes obertes Biblioteca - desembre 2010

A partir d'aquest dilluns 20 de desembre, la Biblioteca P. Gual i Pujadas torna a l'horari habitual. Han estat tres mesos i mig d'obres i tres setmanes de nervis i feina extra per deixar-ho tot a punt. El personal de l'equipament ha treballat de valent per deixar-ho tot a punt perquè els usuaris veiessin de primera mà com han quedat les diferents sales després dels treballs.

S'ha fet una renovació elèctrica completa, tenint en compte la necessitat d'estalvi energètic i l'eficiència lumínica. Els tècnics de l'empresa adjudicatària dels treballs, que s'han pogut fer gràcies al Fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local, van explicar aquest mateix dissabte a Jordi Permanyer, director general del Servei de biblioteques de la Diputació de Barcelona i a la regidora Sílvia Tamayo, regidora de Cultura de l'Ajuntament, com s'estrutura el nou sistema elèctric de l'equipament. Permanyer, Tamayo i la directora de la Biblioteca, Irene Feliu, van ser els encarregats d'explicar als assistents com s'ha desenvolupat tot el projecte.

Portes obertes Biblioteca - desembre 2010 El matí va ser el torn dels palarments i a la tarda hi va haver activitats per a petits i grans. Els assistents van poder veure com s'han organitzat els diferents espais. La diferència més important és a la sala gran de la primera planta, a la qual s'ha eliminat la mampara que dividia l'espai central de la sala infantil, amb un taulell central que donarà servei a tota la planta.  Han augmentat els punts de lectura, ja que s'han instal·lat butaques també a la planta superior. La sala infantil és ara a la planta baixa i els diaris i revistes i la música són a la planta primera.  Els taulells d'atenció tenen càmeres de circuit tancat, per controlar millor els espais i es manté la xarxa sense fils a tot l'equipament.

La nota d'humor la va posar l'animació de La Brigada, un grup d'actors disfressats d'operaris que feien participar el públic assistent en la neteja d'útima hora de les diferents sales.

A partir d'aquest dilluns doncs, l'horari torna a la normalitat, és a dir cada tarda de dilluns a divendres de 16.00 a 20.30 hores, dijous i divendres de 10.00 a 13.00 hores i el dissabte al matí de 10.00 a 13.30 hores. És previst que s'ampliï el servei dos matins més per als espais d'estudi.
Aquestes festes de Nadal la biblioteca tanca el 24 i el 31 de desembre i el dimecres 5 de gener s'obrirà només de 10.00 a 13.00 hores.

^