Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dimecres
14.01.2004
21:00h
 

L'Àrea de Medi Ambient organitza aquesta sessió informativa per explicar en què consisteix la Llei 3/1998, d'Intervenció Integral de l'Administració Ambiental (LIIA), aprovada pel Parlament de Catalunya, i quins són els passos que han de seguir els qui encara no tinguin adequada la llicència ambiental.

Des de l'Ajuntament s'ha emès la circular següent per la població:

Els darrers dies, tots els qui exerciu una activitat a Canet de Mar, heu rebut una notificació de l´Ajuntament que us recorda l´obligació legal d´adequar-vos a la Llei 3/1998, d´Intervenció Integral de l´Administració Ambiental (LIIA), aprovada pel Parlament de Catalunya.

Aquesta Llei estableix, per a la majoria de les activitats que es desenvolupen a Catalunya, que l´1 de gener de 2004 hagin sol·licitat l´adequació a la mateixa.

L´Ajuntament és l´administració que tramitarà els vostres expedients. La documentació que heu de presentar-nos és la que s´explica al document que ja heu rebut, i que us vam fer arribar com a recordatori del compliment de l´esmentada Llei.

Si teniu dubtes, podeu adreçar-vos al Departament d´Activitats de l´Ajuntament (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores).  D´altra banda, aquelles consultes específiques que per la seva complexitat ho requereixin, podran ser ateses per un tècnic especialista els dimecres de 16 a 20 hores, prèvia sol·licitud d´hora al Departament d´Activitats ( tel. 93 794 39 40).
 
Però a part d´aquest servei, us convidem a assistir a una sessió informativa el dimecres 14 de gener de 2004 a les 21.30 hores, a l´Aula Magna de l´Escola de Teixits de Punt per explicar-vos en què consisteix aquesta Llei i quins són els passos que heu de seguir els qui encara no tingueu adequada la llicència ambiental.


Informació publicada el dilluns 12 de gener de 2004