ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimecres
14.01.2004
21:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Sessió informativa sobre l'adequació de les llicències d'activitats

L'Àrea de Medi Ambient organitza aquesta sessió informativa per explicar en què consisteix la Llei 3/1998, d'Intervenció Integral de l'Administració Ambiental (LIIA), aprovada pel Parlament de Catalunya, i quins són els passos que han de seguir els qui encara no tinguin adequada la llicència ambiental.

Des de l'Ajuntament s'ha emès la circular següent per la població:

Els darrers dies, tots els qui exerciu una activitat a Canet de Mar, heu rebut una notificació de l´Ajuntament que us recorda l´obligació legal d´adequar-vos a la Llei 3/1998, d´Intervenció Integral de l´Administració Ambiental (LIIA), aprovada pel Parlament de Catalunya.

Aquesta Llei estableix, per a la majoria de les activitats que es desenvolupen a Catalunya, que l´1 de gener de 2004 hagin sol·licitat l´adequació a la mateixa.

L´Ajuntament és l´administració que tramitarà els vostres expedients. La documentació que heu de presentar-nos és la que s´explica al document que ja heu rebut, i que us vam fer arribar com a recordatori del compliment de l´esmentada Llei.

Si teniu dubtes, podeu adreçar-vos al Departament d´Activitats de l´Ajuntament (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores).  D´altra banda, aquelles consultes específiques que per la seva complexitat ho requereixin, podran ser ateses per un tècnic especialista els dimecres de 16 a 20 hores, prèvia sol·licitud d´hora al Departament d´Activitats ( tel. 93 794 39 40).
 
Però a part d´aquest servei, us convidem a assistir a una sessió informativa el dimecres 14 de gener de 2004 a les 21.30 hores, a l´Aula Magna de l´Escola de Teixits de Punt per explicar-vos en què consisteix aquesta Llei i quins són els passos que heu de seguir els qui encara no tingueu adequada la llicència ambiental.


Informació publicada el dilluns 12 de gener de 2004

^