ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova senyalització direccional i patrimonial
PUBLICAT Divendres, 30.07.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Senyalització direccional juliol 2010


Aprofitant una part del Fons Estatal per a l´ocupació i la sostenibilitat que estava destinat a finançar inversions generadores de treball i actuacions de caràcter social de competència municipal, l´Àrea  de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme ha portat a terme un projecte de senyalització estàtica al nostre municipi.

Durant aquest mes de juliol s´han col•locat dos tipus de senyalitzacions.

Unes són informatives de diferents elements culturals, patrimonials, comercials o turístics de la població. En aquest cas es troben en cruïlles o punts estratègics per orientar els vianants i visitants. Són 13 elements verticals de senyalització direccional.

Informació casa Roura juliol 2010Les altres senyalitzacions informen d´elements patrimonials, en aquest cas d´edificis que estan dintre del catàleg del patrimoni arquitectònic de Canet de Mar. Les 6 columnes de la primera fase fan una síntesi de les característiques principals i la història de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner, l´Ateneu, la casa Roura, l´Ajuntament, l´Església parroquial i el Santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Les explicacions es troben en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès)

Aquests dies, també, s´ha posat en marxa una taula interactiva a l´Oficina de Turisme situada Taula interactiva turisme juliol 2010a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner on es pot consultar informació sobre Canet de Mar. La taula interactiva és una superfície plana amb tecnologia tàctil amb la que es pot interactuar per mitjà de gestos naturals amb les mans. Els temes que es poden consultar són: Modernisme i patrimoni local, Comerç i restauració, Fires i festes, Natura i senderisme i Arts escèniques.

^