ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet se'n va fins a la Fira Modernista de Terrassa
PUBLICAT Divendres, 07.05.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Estand de Canet a la Fira Modernista de Terrassa Aquest cap de setmana del 7, 8 i 9 de maig se celebra a Terrasa la VIII Fira Modernista a la qual l'Ajuntament de Canet visita des de l'any 2003. Hi participen les àrees de Promoció Econòmica i Cultura amb un estand dedicat al Modernisme de Canet.

Aprofitarem l'esdeveniment per fer promoció de la tercera Fira Mercat Modernista, que celebrarem a Canet els dies 18 i 19 de setembre.

La Fira de Terrassa, igual que fem nosaltres al setembre, fa una ambientació dels principals carrers del municipi, transportant el visitant a finals del segle XIX i principis del XX. Terrassa és una ciutat molt més gran que Canet. Té més de 200.000 habitants i compta, com nosaltres, amb un extens patrimoni modernista, que explica als visitants amb rutes i visites guiades per a tots els gustos.

L'Ajuntament de Canet participa a la Fira de Terrassa amb un estand que estarà, com tots, ambientat a l'època modernista. Hi aniran, en representació de Canet, personal de la Casa museu i de l'Àrea de Promoció Econòmica i de Turisme.

Més informació al web de l'Ajuntament de Terrassa

^