ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Campanya de foment de l'ús del cabàs a la Plaça Mercat
PUBLICAT Dimecres, 31.03.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Campanya Mercats sostenibles

La Diputació de Barcelona, juntament amb les àrees de Promoció Econòmica, està fent una campanya als mercats municipals de la província, per tal de fomentar entre els seus clients l'ús del cabàs a l'hora d'anar a comprar.

Els mercats no són només equipaments que acullen activitat econòmica sinò que alhora tenen una funció potencial d'articuladors socials i transmissors de valors cívics per a la ciutadania. Per això, des de la Diputació i l'Ajuntament es treballa amb diferents línies d'actuació per associar aquests valors als mercats i fer-los visibles a la ciutadania.

En aquest cas, l´objectiu és realitzar una nova actuació relacionada amb el valor de la sostenibilitat dels mercats municipals, amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania en la preservació del medi ambient, promovent l'ús d'altres sistemes per substituir les bosses de plàstic convencionals.

Així, a Canet, divendres passat, 26 de març, es va fer una acció de sensibilització envers la clientela de la Plaça Mercat. Una acció per divulgar aquest missatge de sostenibilitat, tot fent una animació per part d'una companyia d'entreteniment per tota la Plaça. A la clientela que portava la seva compra en bosses de plàstic convencionals, se'ls proposava el canvi d'un cabàs per a les bosses, tot exposant les raons de per què és millor el cabàs a nivell de sostenibilitat.

Es va fer entre les 11.00 i les 12.30 hores i es van repartir uns 30 cabassos. Al mateix temps, aquells clients que ja tenien els bons hàbits adquirits se'ls regalava un petit obsequi per part de l'Associació de Venedors de la Plaça Mercat.

^