ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest divendres es presenta el llibre Canet de Mar. Història i arquitectura
PUBLICAT Dilluns, 22.03.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portada del llibre de Patrimoni

Aquest divendres, 26 de març, a les 7 de la tarda i a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt, tindrà lloc la presentació del llibre Canet de Mar. Història i arquitectura. El patrimoni catalogat.

Es tracta del tercer volum de la col·lecció Estudis de patrimoni, un treball acurat i molt atractiu visualment, que recull tots els edificis que formen part de l'extens Catàleg de patrimoni arquitectònic local i n'ha fet una aproximació històrica i urbanística.

Han estat dos anys de feina que, finalment, veuen la llum aquest inici de 2010. A la presentació ens acompanyarà el senyor Jordi Roca, director general de Patrimoni Cultural de la Generalitat. També hi seran presents, representants de l'empresa ACESA - Abertis, patrocinadora de la col·lecció i entitats culturals i socials de Canet, com el Centre d'Estudis Canetencs, entitat que ha col·laborat en els textos i la revisió dels continguts.

Aquest acte de presentació serà el punt de partida per a la difusió del valuosíssim patrimoni arquitectònic que té Canet. La descoberta fa temps que l'havíem feta, però tenir-ho tot detallat en un document rigorós i sobretot, molt atractiu a la vista, fa que es converteixi en una guia indispensable per conèixer Canet de Mar.

El llibre es podrà consultar als punts habituals i també es posarà a la venda, amb un cost de 20 euros.




Presentació del llibre:  Canet de Mar. Història i arquitectura. El patrimoni catalogat
Divendres 26 de març de 2010
19.00 hores
Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt
^