ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Direcció General de Trànsit agraeix la tasca de la Policia Local
PUBLICAT Dijous, 29.10.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest mes d'octubre, els responsables del projecte DRUID de la Direcció General de Trànsit a Madrid, han agraït la col·laboració de la Policia Local per haver participat en aquest projecte.

El projecte DRUID es va iniciar al setembre de 2008 i va finalitzar al juny de 2009. La Policia Local hi ha participat fent controls d'alcohol, drogues i medicaments als conductors, dins del marc d'aquest ambiciós projecte promogut i finançat per la Unió Europea.

El seu objectiu era aprofundir en el coneixement de la problemàtica del consum de l´alcohol, les drogues i els medicaments per part dels conductors i la seva implicació en la seguretat vial, així com conèixer les possibilitats d´intervenció preventiva i harmonitzar les actuacions en el marc dels diferents països de la Unió Europea.

Canet de Mar va ser escollida juntament amb 15 ciutats espanyoles més per participar en aquest projecte i efectuar els controls, dins de la via urbana. La Policia Local va efectuar 45 proves als conductors durant els mesos de març i abril d´enguany. Vuit dels conductors a qui es va fer el control van donar positiu en consum de drogues i un conductor en consum d'alcohol.

^