ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet participa en la celebració del Dia de l'Emprenedor
20 i 21 de maig
PUBLICAT Dilluns, 18.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Xarxa INICIA: per la creació d´empreses de la qual forma part l'Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Canet, s'incorpora aquest any al grup d'entitats promotores del Dia de l'Emprenedor que se celebrarà a Barcelona els dies 20 i 21 de maig al Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661- 671).

L'Àrea de Promoció Econòmica vol recolzar la visió emprenedora i facilitar les oportunitats empresarials a les persones interessades en crear la seva empresa o negoci. Això és el que porta fent des de fa temps, amb accions de dinamització del teixit empresarial local, com ara les Jornades de cooperació empresarial del març passat. 

Aquest any se celebrarà la vuitena edició del Dia de l´Emprenedor, el punt de trobada de les visions i les persones emprenedores. Durant aquest dos dies es faran diferents activitats i s'establiran contactes entre els emprenedors.

L'edició anterior va congregar més de 5.500 participants en quasi 200 activitats gratuïtes per crear i fer créixer una empresa, i es van establir més de 1.000 relacions de negoci.

És un espai i un moment en què la gent emprenedora es troba per compartir coneixements, intercanviar experiències, establir relacions de negoci, descobrir noves oportunitats de negoci, ser reconeguda i premiada.

Si voleu consultar el programa d´activitats gratuïtes de coneixement podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç

^