ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest diumenge se celebra la triatló Challenge Costa de Barcelona - Maresme
La carretera nacional estarà tallada fins a les 4 de la tarda
PUBLICAT Dilluns, 18.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Challenge

Aquest diumenge 24 de maig, el Maresme celebra la primera Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme. Es tracta d'una triatló internacional, una prova esportiva de mitjana distància que aplegarà més de 2.000 atletes d'arreu.

La prova consta de tres modalitats esportives. Els participants hauran de nedar 1,9 quilòmetres, fer 90 quilòmetres en bicicleta i córrer 21 quilòmetres a peu. La cursa ciclista es desenvoluparà seguint el traçat de la carretera N-II entre Calella i El Masnou. Això vol dir que els ciclistes passaran per Canet. Per aquest motiu, l'Ajuntament vol fer èmfasi en el fet que la carretera N-II estarà tallada al trànsit des de les 5.30 hores i fins les 16.00 hores.

Des de l'organització des l'esdeveniment, se'ns ha facilitat uns fulletons amb el detall de tota la prova, que des de l'Ajuntament hem repartit als estancs perquè es doni amb el diari del diumenge 17 i a tots els punts habituals de distribució de la informació, establiments comercials i edificis i equipaments públics. També es distribuirà avís del tall per la població i sobretot per la zona més pròxima a la carretera.

La Policia Local és l'encarregada de coordinar totes les actuacions derivades del tancament de la carretera nacional al seu pas per Canet. Ho fa comptant amb els voluntaris de Protecció Civil, les ADF de la zona i el grup de voluntaris específics de la Half Challenge, que en el cas de Canet són 6 persones.

En cap cas es podrà circular, entre dos quarts de sis del matí i les quatre de la tarda, per la carretera N-II. Tots els vehicles que poden circular per l'autopista, seran desviats cap a la C-32. Els que no (ciclomotors, cotxes sense carnet, maquinària ...) no podran circular.  Mentre duri el tall, a l'accés de l'autopista direcció a Barcelona, hi haurà voluntaris de les ADF que donaran un tiquet a cada cotxe perquè no s'hagi de pagar el peatge de l'autopista

El 4 d'octubre tindrà lloc el Challenge Costa de Barcelona - Maresme. Serà una triatló completa que també passarà per Canet.

Consulteu el web www.ccmaresme.cat per saber-ne més.

Restriccions de trànsit

^