ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Portem a Canet la conferència Com evitar un accident de trànsit
PUBLICAT Dilluns, 11.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cartell conferència Com evitar un accident de trànsit

Aquest divendres, 15 de maig, a dos quarts de vuit del vespre a l'Escola de Teixits, tindrà lloc la conferència Com evitar un accident de trànsit. L'Àrea de Seguretat Ciutadana ha aconseguit portar-la al nostre poble i poder explicar de ben a prop a la població les conseqüències lamentables dels accidents de trànsit.

Els ponents de l'esdeveniment seran Miquel Bort Joan, caporal dels Mossos d'Esquadra i autor del llibre Com Evitar un Accident de Trànsit, Margareta Johnson, secretària de l'APAT - Fundació de prevenció d'accidents de trànsit,  Pere Nolla, inspector en cap de la Policia Local de Canet  i Coia Galceran, regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Canet.

Aquesta conferència s'ha fet, amb èxit, a moltes poblacions de l'Estat espanyol.  Es basa en el llibre escrit per Miquel Bort a partir del qual es fa palès que molts accidents de trànsit s'haurien pogut evitar per molts motius, el primer la manca d'atenció dels conductors.

Miquel Bort va néixer fa 40 anys a Tortosa. És tècnic en animació sociocultural, caporal de la policia de la Generalitat (Mossos d´Esquadra) en l´especialitat de Trànsit i formador d´Educació Viària. Des de fa dos anys combina el treball a peu de carretera amb les classes, que imparteix especialment a nens, joves i gent gran.

Durant la seva carrera ha rebut condecoracions i felicitacions públiques per la tasca duta a terme en seguretat i en prevenció de la sinistralitat. Com evitar un accident de trànsit és el seu primer llibre publicat.

Podeu saber-ne més coses, entrant al web www.comevitarunaccidentdetransit.com

^