ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Detenció de dues persones per robatori amb força a l'interior de dos domicilis
PUBLICAT Dimarts, 05.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

A les 21.40 hores del dia 1 de maig, un veí va alertar la Policia Local perquè havia vist dos homes joves saltant una tanca d'una casa unifamiliar, al costat del parc de Can Salat Busquets. Segons les primeres informacions, els dos homes anaven equipats amb guants i diverses eines.

La Policia Local va iniciar una recerca i va localitzar les dues persones sospitoses a la Via Cannetum, davant de l´edifici de Vil·la Flora, moment en què els dos homes van fugir corrents davant la presència dels agents.

Es va iniciar una persecució i en primer terme es va poder detenir un dels sospitosos,  que portava un tornavís de gran tamany i uns guants. L'altre individu es va ficar a l´interior del túnel canalitzat de la riera Gavarra i va fugir a través de la canalització de la riera fins la platja del Rocatel. L'home va ser perseguit a peu per una patrulla de la Policia Local i va ser detingut molt a prop de la platja.

Posteriorment es va comprovar que els sospitosos presumptament havien entrat a robar en dues cases unifamiliars situades en aquesta zona de Can Salat Busquets. Als dos homes, que han passat a disposició judicial se´ls imputen dos delictes de robatori amb força.

^