ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aplec Pedracastell
PUBLICAT Divendres, 24.04.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Aplec Pedracastell

L'1 de maig és la diada de la Creu Pedracastell. L'Ajuntament organitza la festa popular que es fa a l'esplanada de la Creu durant el divendres dia 1, però no hi organitza cap acampada nocturna.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana s'ha volgut deixar ben clar aquest fet, i recomanar a les famílies que els nois i les noies menors d'edat no vagin a acampar a la Creu.

La nit del 30 d'abril a l'1 de maig no hi haurà en aquest indret vigilància ni per part de la Policia Local ni pel cos de voluntaris de Protecció Civil ni per Creu Roja. La responsabilitat dels menors d'edat que hi puguin pujar és dels seus pares o tutors legals.

L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Festes, ha editat un programa amb el detall dels actes de la festa del dia 1.  Consulteu l'agenda del web per veure-ho.

Sapigueu també que entre les 11.30 i les 15.00 hores del divendres, els vehicles no podran circular per l'esplanada. D'aquesta manera es garanteix la seguretat de les persones que gaudeixen de la festa en aquest espai i perquè s'hi puguin desenvolupar les activitats previstes: ballada de sardanes, elaboració de paella popular i cuita de carn a la brasa.

Els tiquets per la paella els podeu comprar (4 euros per persona) a Vil·la Flora fins al dia 30 i al bar de la Creu el dia de l'Aplec, fins a les 14.00 hores.

Com cada any, i en compliment del Decret de la Generalitat, no es pot fer foc. Per això s'habiliten dues brases controlades, una a l'esplanada i l'altra al camp d'aviació, pels qui portin carn per coure.

^