Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 21.04.2009
Sant Jordi 2008

Canet viurà, com la resta de pobles de Catalunya, una diada de Sant Jordi amb llibres i roses al carrer.  El centre de l'activitat al nostre municipi serà la riera Sant Domènec, on hi haurà les parades de llibres i els punts de venda de roses.

L'Ajuntament rebrà, a primera hora del dijous, els alumnes de les escoles de Canet als quals donarà la contribució municipal a la venda de roses. Després l'alcalde i regidors i regidores de l'Equip de Govern, sortiran a celebrar el Sant Jordi amb la població i aniran, com sempre, fins a les residències d'avis del poble per celebrar-ho també amb la gent gran.

Hi ha moltes escoles que tenen visites programades a la riera Sant Domènec durant el matí. Però els centres celebren la diada tota la setmana. Els alumnes del Turó del Drac planten dimecres al matí poemes a punts verds del poble i al CEIP Misericòrdia fan una setmana cultural amb contes, tallers i danses.

Si al matí comprem llibres i roses, la tarda la reservem per la cultura. La diada de Sant Jordi ens porta, aquest 2009, les activitats següents, totes elles a la riera Sant Domènec:

  • A les 17.30 hores: Lliurament de premis de la categoria infantil del concurs literari de Sant Jordi
  • A les 18.00 hores: L'hora del conte, Un Sant Jordi diferent
  • A les 18.45 hores: Lliurament de premis de la categoria juvenil i adult del concurs literari de Sant Jordi
  • A les 19.00 hores: veredicte del Premi Raimon Bonal de Falgàs
  • A les 19.15 hores: presentació de les parelles lingüístiques. L'Oficina de Català de l'Ajuntament ha format 17 parelles de voluntaris i aprenents que faran trobades setmanals per practicar la llengua catalana

A la Sala municipal d'exposicions podreu veure tots els dibuixos de la categoria infantil del concurs literari Sant Jordi.