ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sant Jordi cultural i festiu a Canet
PUBLICAT Dimarts, 21.04.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Jordi 2008

Canet viurà, com la resta de pobles de Catalunya, una diada de Sant Jordi amb llibres i roses al carrer.  El centre de l'activitat al nostre municipi serà la riera Sant Domènec, on hi haurà les parades de llibres i els punts de venda de roses.

L'Ajuntament rebrà, a primera hora del dijous, els alumnes de les escoles de Canet als quals donarà la contribució municipal a la venda de roses. Després l'alcalde i regidors i regidores de l'Equip de Govern, sortiran a celebrar el Sant Jordi amb la població i aniran, com sempre, fins a les residències d'avis del poble per celebrar-ho també amb la gent gran.

Hi ha moltes escoles que tenen visites programades a la riera Sant Domènec durant el matí. Però els centres celebren la diada tota la setmana. Els alumnes del Turó del Drac planten dimecres al matí poemes a punts verds del poble i al CEIP Misericòrdia fan una setmana cultural amb contes, tallers i danses.

Si al matí comprem llibres i roses, la tarda la reservem per la cultura. La diada de Sant Jordi ens porta, aquest 2009, les activitats següents, totes elles a la riera Sant Domènec:

  • A les 17.30 hores: Lliurament de premis de la categoria infantil del concurs literari de Sant Jordi
  • A les 18.00 hores: L'hora del conte, Un Sant Jordi diferent
  • A les 18.45 hores: Lliurament de premis de la categoria juvenil i adult del concurs literari de Sant Jordi
  • A les 19.00 hores: veredicte del Premi Raimon Bonal de Falgàs
  • A les 19.15 hores: presentació de les parelles lingüístiques. L'Oficina de Català de l'Ajuntament ha format 17 parelles de voluntaris i aprenents que faran trobades setmanals per practicar la llengua catalana

A la Sala municipal d'exposicions podreu veure tots els dibuixos de la categoria infantil del concurs literari Sant Jordi.

^