ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èxit d'emprenedors a la jornada de cooperació empresarial a Canet
Getting contacts!
PUBLICAT Dimarts, 24.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Jornada Getting contacts

La setmana passada, Canet va acollir la Jornada de Cooperació Empresarial, Gettingcontacts! Es va fer a l'Escola Universitària de Teixits de Punt i hi van participar 65 empreses, de dimensions, sectors i poblacions diferents. La sessió, igual que les que s'han fet o es faran en altres pobles de la comarca, està organitzada per set municipis del Maresme, entre els quals hi ha Canet.

La presentació de l'acte va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Albert Lamana i de l'alcalde de Canet, Joaquim Mas. El programa incloïa la conferència Networking empresarial efectiu, feta per Juanjo Villalobos, formador de marketing i gerent de Summa Systems.

Cada empresa participant va dur a terme entre 5 i 6 entrevistes, amb una durada d'entre 10-12 minuts cada una d'elles, segons l'agenda generada a partir dels interessos indicats en el moment de la inscripció. La sessió va finalitzar a les 21.30 hores.

Jornada Getting contacts La participació de les empreses de Canet ha representat el 25% dels assistents i la resta provenien de diferents poblacions del Maresme, així com d'altres comarques veïnes.

La valoració de la jornada, feta per les empreses participants, ens ha permès constatar la satisfacció majoritària per haver participat en una experiència empresarial innovadora i per haver obtingut uns resultats efectius. Això ens encoratja a continuar treballant per facilitar a les empreses actuacions que puguin generar noves oportunitats de negoci, estalvi de costos i millora de la seva gestió.

^