ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Àrea de Promoció Econòmica reactiva la recerca de feina
PUBLICAT Dilluns, 23.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Club de la feina

Des del Servei Local d´Ocupació es portarà a terme del 23 de març fins al 30 de juny dues accions per ajudar els usuaris demandants d´ocupació en la seva recerca de feina: Connecta't i Alfabetització Digital.

Es tracta de dues accions subvencionades pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i per Diputació de Barcelona, a través del Pacte Territorial pel Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació del Maresme 2008, amb l'objectiu de donar les eines necessàries en el procés de recerca de feina a les persones en situació d'atur. L'empresa encarregada de portar a terme aquestes accions és Insercoop.

Alfabetització Digital per a la inserció laboral

L'objectiu d'aquesta acció és impartir sessions bàsiques d´informàtica per tal que aquelles persones que encara no s´han introduït en les noves tecnologies adquireixin les habilitats bàsiques en informàtica i accés a Internet, amb la finalitat que puguin fer-les servir per trobar feina.
Les sessions formatives es faran de manera presencial i amb grups reduïts, per tal d'explicar de manera directa els temes més importants de la informàtica i d'Internet, i la seva utilització per a la recerca de feina. En concret es treballarà l'ús de diferents webs de recerca de feina per Internet, com la de la Xarxa Xaloc de Diputació de Barcelona i la web del Servei d'Ocupació de Catalunya, entre d´altres.
Es faran dues sessions d´hora i mitja cada una, cada quinze dies, el dilluns al matí. Les classes aniran a càrrec d'una tècnica de l´empresa Insercoop i s'impartiran a l´aula d´informàtica de l´Àrea de Promoció Econòmica, a Vil·la Flora.

Connecta't

L'objectiu d'aquesta acció és ajudar els usuaris de la Borsa de Treball a millorar les eines i els recursos que utilitzen per a la seva inserció laboral. Es tracta de l´acció del Club de la Feina, que intentarà dinamitzar els usuaris per fer una recerca activa de treball, també a través de les noves tecnologies. Els usuaris rebran tant atenció personalitzada com atenció grupal.
En aquest cas, les sessions es faran cada setmana, el dimarts al matí, i tindran una durada de 4 hores. També anirà a càrrec d'una tècnica de l'empresa Insercoop, i es portarà a terme a l´aula d´informàtica de l´Àrea de Promoció Econòmica, a Vil·la Flora.


Si voleu més informació sobre qualsevol de les dues iniciatives, podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria de Promoció Económica (93 795 46 25).

^