ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ens visita Vicente Feliu, músic cubà descendent de canetencs
PUBLICAT Dimarts, 24.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita Vicente Feliu, músic cubà

Vicente Feliu, músic cubà que és aquests dies a Catalunya, ha visitat Canet. El seu besavi era canetenc i el senyor Vicente va voler trobar-se, de nou, al poble dels seus familiars. Fa deu anys ja va venir a Canet i ara, essent tant a prop nostre, ha volgut tornar a visitar-nos.

Ha vingut a Canet aquesta setmana passada i ha estat rebut per l'alcalde Joaquim Mas, el segon tinent d'alcalde Òscar Figuerola i el també músic Xavier Dotras, un dels membres llunyans de la seva família. Amb ells ha conversat sobre Cuba, Catalunya i Canet.

Vicente Feliu va néixer a La Habana l'any 1947. És un dels representants i fundadors al 1972 de la Nueva Trova Cubana juntament amb Pablo Milanés, Noel Nicola, Lázaro García, Augusto Blanca y Silvio Rodríguez.

Actualment té quatre discs personals: Créeme (1978), No sé quedarme (1985), Artepoética ( 1990) i Aurora (1995). Ha cantat amb personatges tant coneguts com Luís Eduardo Aute, Silvio Rodríguez o Pablo Milanés entre d´altres.

Els orígens familiars de Vicente Feliu són canetencs, ja que el seu besavi era de Canet Mar i va formar part de l'Orfeó de Canet. Potser d´aquí li ve la seva tirada cap a la música.

Aquest diumenge passat ha actuat a l'Auditori Barradas de Barcelona com a cloenda de la programació del Festival BarnaSants.

^