ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Premi Sant Jordi
Joventut i Cultura convoquen un nou Premi Sant Jordi
PUBLICAT Dimarts, 17.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Llapis

Com ja és costum per aquestes dates, les àrees de Cultura i Joventut ens conviden a participar al concurs literari de Sant Jordi.

Hi ha tres categories, infantil, juvenil i adults. El tema escollit pel jurat és l'univers. Els més petits poden fer un dibuix però a partir dels 8 anys ja s'hi ha de participar amb un poema o un escrit en prosa. La data màxima per presentar els treballs és el 16 d'abril a la una de la tarda. S'han de lliurar a Vil·la Flora.

Els més petits estan dividits per categories d'edat: 4 i 5 anys, 6 i 7 anys, 8 i 9 anys i 10 i 12 anys. Cada categoria tindrà dos guanyadors que rebran material escolar i un llibre de Sant Jordi. La categoria juvenil comprèn els participants entre 13 i 16 anys i poden presentar obres de poesia o prosa. Aquesta franja d´edat té dos premis, un per a cada estil literari. Els guanyadors s'enduran un iPod i un llibre de Sant Jordi.

Els adults, participants a partir dels 17 anys, tenen també dos premis, un per a obres escrites en prosa i un altre per a obres escrites en poesia. Els premis seran 250 euros i un llibre de Sant Jordi.

La proclamació dels guanyadors es farà el mateix 23 d'abril a la tarda, dins dels actes culturals de Sant Jordi.

Si teniu dubtes amb les bases del concurs, podeu adreçar-vos a Vil·la Flora de 10.00 a 13.00 hores de dilluns a divendres o trucar directament a l'Àrea de Joventut, al telèfon:  93 795 46 25. Les podeu llegir completes als cartells:

cartell bases del concurs infantil de Sant Jordi 2009

Cartell concurs infantil

Fitxer: cartell_BASES_INFANTIL_2009.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 392.6 kB

cartell bases del concurs juvenil i adult Sant Jordi 2009

Cartell concurs juvenil i adult

Fitxer: cartell_BASES_JUVENIL_ADULT_2009.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 295.72 kB

^