ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neix l'Acord per al Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació del Maresme
PUBLICAT Divendres, 13.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Signatura desenvolupament econòmic de la comarca Aquest dimarts passat s'ha signat a Calella, l'Acord per al Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació del Maresme, un ens que neix perquè tots els ajuntaments de la comarca puguin treballar conjuntament i de forma consensuada en polítiques de desenvolupament econòmic i assolir objectius coherents amb la nova realitat del territori.

Aquest acord és la unió del Pacte Local per a l'Ocupació de Mataró (coordinat per l'IMPEM) i el Pacte Territorial per a l'Ocupació al Maresme (coordinat pel Consell Comarcal del Maresme).

L'Alcalde Joaquim Mas ha signat la participació de Canet en aquest Acord, i ho ha fet acompanyat del regidor de Promoció Econòmica Albert Lamana. A l'acte hi havia alcaldes i regidors dels 30 ajuntaments de la comarca, representants del Consell Comarcal del Maresme, els sindicats CCOO i UGT i les patronals FAGEM i PIMEC. També es va comptar amb l'assistència del president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació, Teo Romero.

L'objectiu de fusionar els dos pactes vigents fins ara, és poder treballar de forma conjunta i consensuada per detectar les necessitats de la zona, i coordinar i planificar les corresponents polítiques per aconseguir més eficàcia i optimització dels recursos, i millorar així la qualitat de l'ocupació i augmentar la competitivitat de l'economia en l'àmbit territorial.

L'Acord contempla 11 línies estratègiques, de les quals 5 seran prioritàries pel pla de treball 2008 - 2009:

  • Organització estratègica
  • Creació d'empresa i foment de l'esperit empresarial
  • Qualitat en l'ocupació
  • Capacitació del capital humà
  • Suport a la innovació tecnològica, la recerca i el desenvolupament


Foto: cedida pel diari El Punt

^