ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Submergides en la feina, molt més que una exposició
PUBLICAT Dijous, 05.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cartell exposició Submergides en la feina

L'Àssociació de Dones Sàlvia i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitzen l'exposició Submergides en la feina. El treball femení en negre dins el món del tèxtil.  S'emmarca dins els actes que es fan per celebrar el dia internacional de la dona treballadora i la podreu veure a la Casa museu des del 8 fins al 29 de març.

La nostra comarca ha patit durant molt de temps aquest tipus d'economia que donava feina a dones que treballaven a casa per a fàbriques, petits tallers o modistes. Era un treball no reconegut socialment amb uns sous minúsculs per les moltes hores de feina que s'hi dedicaven, però que eren molt importants per a l'economia familiar.

És una exposició produïda per l'Associació de Dones per la Igualtat d'Arenys de Mar, en col·laboració amb la Regidoria de la Dona i el Museu d'Arenys de Mar, que ens arriba gràcies  a la petició que va fer-los l'Associació de Dones Sàlvia de Canet amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

Però Sàlvia i la Regidoria de Cultura volen anar més enllà. Amb la col·laboració de dones de Canet, joves investigadors locals i tothom que hi vulgui participar, es treballarà per presentar una exposició específica del nostre poble de cara a l'any vinent. Els qui vulgueu participar-hi us podeu posar en contacte a través dels correus electrònics de Sàlvia i de Cultura.

Com a activitats complementàries a l'exposició es farà una reunió amb alumnes de Batxillerat per difondre el projecte entre els joves i els educadors. I el dijous 26 de març es farà la presentació del llibre Olor de colònia, de Sílvia Alcántara, que ens acosta al detall de la vida en una colònia tèxtil de l'Alt Llobregat.

La Biblioteca P.Gual i Pujadas fa aquests dies també una exposició de llibres sobre la dona.


El detall de les activitats el trobareu a l'agenda del web.
Programa d'activitats Submergides en la feina

^