Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 20.02.2009
Visita diputat Medi Ambient

Una delegació de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha estat aquest dijous a Canet. L'encapçalava el president delegat de l'Àrea, el senyor Joan Antoni Baron, que a més a més de diputat, és alcalde de la ciutat de Mataró. L'acompanyaven el coordinador de Medi Ambient de la Diputació, el senyor Ferran Vallespinós i el gerent de serveis de Medi Ambient, el senyor Domènec Cucurull.

Canet formava part d'una visita a d'altres pobles de la comarca. En concret estaven interessats pel sistema de recollida porta a porta del nostre municipi. Els ha rebut l'alcalde Joaquim Mas, la tinent d'alcalde de Medi Ambient Sílvia Tamayo i el regidor Francesc Martín.

Visita diputat de Medi Ambient Els responsables polítics i tècnics de Medi Ambient de l'Ajuntament els han explicat amb detall com ha estat la implantació d'aquest sistema i quins són els resultats obtinguts fins avui. Baron ens ha felicitat pels bons resultats i sobretot pel reduït percentatge d'impropis (residus que no corresponen a una fracció) que la Generalitat ha detectat a la fracció orgànica de Canet. Un 2,69%, una xifra molt per sota de la mitjana de Catalunya.

Una visita al centre de transferència que gestiona l'empresa CESPA, concessionària del servei de recollida d'escombraries, ha posat punt i final a la visita. Allà han pogut escoltar les explicacions dels responsables de l'empresa pel que fa al dia a dia de la recollida selectiva a Canet.