ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Representants de Medi Ambient de la Diputació visiten Canet
PUBLICAT Divendres, 20.02.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita diputat Medi Ambient

Una delegació de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha estat aquest dijous a Canet. L'encapçalava el president delegat de l'Àrea, el senyor Joan Antoni Baron, que a més a més de diputat, és alcalde de la ciutat de Mataró. L'acompanyaven el coordinador de Medi Ambient de la Diputació, el senyor Ferran Vallespinós i el gerent de serveis de Medi Ambient, el senyor Domènec Cucurull.

Canet formava part d'una visita a d'altres pobles de la comarca. En concret estaven interessats pel sistema de recollida porta a porta del nostre municipi. Els ha rebut l'alcalde Joaquim Mas, la tinent d'alcalde de Medi Ambient Sílvia Tamayo i el regidor Francesc Martín.

Visita diputat de Medi Ambient Els responsables polítics i tècnics de Medi Ambient de l'Ajuntament els han explicat amb detall com ha estat la implantació d'aquest sistema i quins són els resultats obtinguts fins avui. Baron ens ha felicitat pels bons resultats i sobretot pel reduït percentatge d'impropis (residus que no corresponen a una fracció) que la Generalitat ha detectat a la fracció orgànica de Canet. Un 2,69%, una xifra molt per sota de la mitjana de Catalunya.

Una visita al centre de transferència que gestiona l'empresa CESPA, concessionària del servei de recollida d'escombraries, ha posat punt i final a la visita. Allà han pogut escoltar les explicacions dels responsables de l'empresa pel que fa al dia a dia de la recollida selectiva a Canet.

^